8 jel, ami arra utal, hogy olyan ritka kapcsolatban vagy, ami egy életen át tarthat

• Szerző: filantropikum.com

Mindannyian abban reménykedünk, hogy egy napon megtaláljuk „az igazit”, és ez a kapcsolat egy életen át tarthat. Bár a párkapcsolati trendek változnak – az emberek átlagosan egyre később házasodnak, és egyre több pár él együtt házasságkötés nélkül – az egészséges kapcsolat viselkedésformái viszonylag állandóak - olvasható a filantropikum.com oldalán.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy a párkapcsolatod tartós lesz - írja a filantropikum.com.

1. A párod barátai a te barátaid is

A barátai maguk közé fogadnak téged, és te is a csapat tagja leszel. A párod izgatott emiatt, és szeretné, ha jól éreznéd magad a barátaival. Az, ha a párod bemutat téged a barátainak, hatalmas lépés egy kapcsolatban, és általában azt jelenti, hogy komolyan veszi azt.

2. Megnevettetitek egymást

Hidd el, ez nem olyan könnyű, mint amilyennek hangzik. Vannak emberek, akiknek száraz humoruk van, ami mások számára nem vicces, és vannak olyanok, akik igazi bohócok, és mindenen viccelődnek, ami szintén nem mindenkinek kedvére való. Ha mindketten meg tudjátok nevettetni egymást, az annak a jele, hogy mélyebb szinten megértitek egymást.

3. A vitáitok építő jellegűek

Ez azt jelenti, hogy úgy tudtok megvitatni dolgokat, hogy az közben produktív is legyen. Nem próbáljátok manipulálni egymást, és nem süllyedtek le a szitkozódás szintjére. Tanultok valamit a vitáitokból, és ezt felhasználjátok arra, hogy megakadályozzátok a további konfliktusokat.

4. Akkor is jól érzitek magatokat együtt, amikor nem is csináltok semmit

Nem mindig kell kimozdulnotok otthonról ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Valami egészen különlegeset jelent, ha képesek vagytok egyszerűen otthon ülni a pároddal, és úgy is jól érzitek magatokat, hogy nem csináltok semmi különösebbet. Az intimitásnak egy másik szintjét tapasztaljátok meg, amikor így vagytok együtt, és egészen más megvilágításban látjátok egymást.

5. A párod arra késztet, hogy jobb ember legyél

Mindketten a legjobbat hozzátok ki egymásból. Minden nap igyekszel jobb emberré válni a párod miatt, és mindazért, amit ő tanított neked az életről, és ez fordítva is igaz. Nem próbáljátok meg egymás hibáit és tévedéseit napvilágra hozni.

6. Hálásak vagytok egymásért, és ezt ki is mutatjátok

Egymás tudtára adjátok, mennyire hálásak vagytok azért, hogy a másik az életetek része lehet. Ezt nemcsak egyszerűen elmondjátok, de apró kedvességekkel is kimutatjátok.

7. Imádtok összebújni

Imádjátok megcsókolni és megérinteni egymást. Szinte olyan, mintha még mindig a mézeshetek fázisában lennétek, pedig már évek óta együtt vagytok.

8. Megbeszélitek a jövőt

Figyeld meg, hogy a párod folyamatosan csak a jelenről beszél, ha a kapcsolatotokról és rólad van szó, vagy a jövőre vonatkozóan is vannak tervei. Ha nem sző bele a jövőre vonatkozó terveibe, akkor valószínűleg nem számít arra, hogy hosszú ideig együtt lesztek. Ha azonban megbeszéli veled a jövőbeli terveit, és nyilvánvalóvá teszi, hogy szeretné, ha te is a részese lennél azoknak, akkor van jövője a kapcsolatotoknak.

Minden ember és minden kapcsolat más, ezért nehéz lehet biztosan megállapítani, tartós lesz egy szerelem, vagy sem. Ha azonban a felsorolt jeleket észleled a párkapcsolatodban, jó esélyetek van rá, hogy a románc egy életen át tartson.

Fotó: freepik.com
Forrás: filantropikum.com