7 félreérthetetlen jele annak, hogy a párod szeret téged

• Szerző: filantropikum.com

Nehéz lehet kivárni, amíg a párod kimondja azt a bizonyos mágikus szót: „szeretlek.” Ez különösen akkor lehet igaz, ha te már előbb vallomást tettél, vagy arra vársz, hogy egyszerre vallhassátok be egymásnak, hogy éreztek. Vannak azonban másféle jelzések is, amik arra utalnak, hogy a párod szeret téged, még ha szavakkal nem is mondja ki azt - olvasható a filantropikum.com oldalán.

Dr. Susan Krauss Whitbourne pszichológus szerint a következő 7 viselkedésforma egyértelmű árulkodó jel lehet - írja a filantropikum.com.

1. A párod figyelembe veszi a boldogságodat

Ha valaki szeret téged, akkor a boldogságoddal is törődik. Legyen szó akár szórakoztató randik szervezéséről, vagy arról, hogy segítő kezet nyújt, amikor szükséged van rá, ha törődik az igényeiddel, az azt jelenti, hogy szeret téged. Ez természetesen még nem azt jelenti, hogy mindent meg kell tennie, amit kérsz tőle, akkor is, ha ettől kényelmetlenül érzi magát. Vannak bizonyos ésszerű határok, és ez teljesen érthető is.

2. Kimutatja a háláját

Ha a párod rendszeresen megköszöni neked a kisebb-nagyobb szívességeket, legyen szó akár arról, hogy kivitted őt a repülőtérre, gondoskodtál a vacsoráról, vagy ott voltál mellette, amikor szüksége volt rád, a hála következetes kimutatása a szeretet jele. Ha valaki hálás azért, hogy az élete része vagy, és nem fél kimutatni, az azt tükrözi, hogy nagyra értékel téged. Ez azt mutatja, hogy értékeli az idődet és az erőfeszítéseidet, valamint téged, mint személyt, és felismeri az önzetlen figyelmet, amit az ő személyes igényeire fordítasz.

3. Tiszteletteljesen bánik veled

Ha azon tűnődsz, a partnered pontosan mit érezhet irántad, fontos megfigyelned, hogy bánik veled. Kedves, tisztelettudó és melegszívű, vagy távolságtartó, elutasító és lealacsonyító? Ne feledd, a kimondott szavak és a cselekedetek sokat elárulhatnak arról, hogy érez valaki valójában.

4. Megnyílik neked

Ha a partnered szerelmes beléd, akkor teljesen meg akar majd nyílni előtted. Ez azt jelenti, hogy mélyen személyes információkat oszt meg veled életének különböző aspektusairól, és nem fél teljesen sebezhetőnek lenni előtted. Azzal, hogy megosztja veled önmagának egy mások által kevésbé ismert részét, megmutatja neked, mennyire fontos vagy a számára, és hogy közelebb akar kerülni hozzád. Amikor a másik fél beenged téged a szívébe, nyugodtan és őszintén beszél neked a családjáról, a múltjáról és más személyes jellegű dolgokról, azzal új utakat keres a veled való mélyebb kapcsolatteremtésre, és ez megerősíti a kapcsolatot. A sebezhetőség bizalmat jelent.

5. Izgatott a közös jövőtökkel kapcsolatban

Vannak már hosszú távú terveitek a pároddal? A partnered nyíltan és őszintén beszél a kapcsolatotok jövőjéről, az ezzel kapcsolatos reményeiről és álmairól? Ha valaki szerelmes beléd, akkor nem fél hosszú távú terveket szőni veled, sőt, teljes nyugalommal tervezi a közös jövőtöket egy párként. Akár azt tervezitek, hogy együtt mentek el egy esküvőre, ami hónapok múlva lesz, akár arról beszéltek, hogy hol szeretnétek élni 5 év múlva, ha izgatott a közös jövőtökkel kapcsolatban, az annak a jele, hogy szenvedélyesen szeret téged.

6. Tökéletesen megbízik benned

A bizalom minden szeretetteljes, boldog és egészséges kapcsolat lényege, így ha azon tűnődsz, hogy a párod valóban szerelmes-e beléd, a teljes, megkérdőjelezhetetlen bizalom egy másik egyértelmű jel. Ha a párod nem kérdezősködik, hogy hol voltál, ha későn érsz haza, vagy nem olvassa el az üzeneteidet a telefonodon, tökéletesen megbízik benned, és úgy érzi, mindig, mindenben számíthat rád.

7. Minőségi időt akar tölteni veled

Ha a párod szerelmes beléd, kiemelt fontossága van a számára, hogy együtt legyen veled. Bár lehet, hogy mindkettőtöket leköt a munka, a család és egyéb kötelezettségek, aki igazán törődik veled, az figyelni fog arra, hogy kettesben is tölthessetek egy kis időt. A veled töltött idő prioritást élvez a számára, ami azt jelenti, hogy nem szorulsz a második (vagy akár még rosszabb) helyre az életében.

Forrás: filantropikum.com
Fotó: freepik.com