Tragédia: Nyolc napra magára hagyta a lakásban a 3 éves kislányt az anya!

2020 Július 12. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Egy hároméves japán kislány halt meg azért, mert az anyja étel és ital nélkül egy hétre teljesen magára hagyta. A fotó csak illusztráció.

Egy hároméves japán kislány halt meg azért, mert az anyja egy hétre magára hagyta Ota Ward-i lakásukban, hogy együtt lehessen a távol élő szeretőjével. Az anyát 1 hónappal az eset után letartóztatták.

Saki Kakehashi, a 24 éves anya még 2017-ben vált el a férjétől, aki a válás után nem tartotta a kapcsolatot kislányával, Noával.
Kakehashi a Tinderen ismerkedett meg szeretőjével, aki a fővárostól, 1.000 kilométer távolságra, körülbelül 2 órányi repülőútra él, Kyūshū-szigetén.

"Azt hittem, hogy nem lesz gond, ha magára hagyom"

Ahhoz, hogy a nő az új szeretőjével találkozni tudjon, a 3 éves gyereket egyedül hagyta a lakásukban élelem nélkül. Amikor nyolc nap után hazaért, a kislány nem lélegzett, ekkor hívta az anya a mentőket. A kislányt beszállították a kórházba, de már nem tudtak rajta segíteni. - Azt hittem, hogy nem lesz gond, ha magára hagyom egy hétre - nyilatkozta a japán anya a rendőröknek.

A hatóságok megállapították, hogy a gyerek egy héten keresztül a szeméttel teli lakásban, ugyanabban a pelenkában volt végig, illetve teljesen dehidratált és alultáplált állapotban volt, ami a halálához vezetett.
A gyermek elhanyagolása már korábban elkezdődhetett, mert a bölcsődében sem látták több mint egy éve a kis Noát.

EZ IS ÉRDEKELHET: MIKORTÓL HAGYHATÓ EGYEDÜL OTTHON A GYEREK? »»

Forrás: Külföld
A kezdőfotó csak illusztráció, forrás: Freepik