Hároméves kisfiát hagyta magára az anya, és bulizni ment napokra a barátaival

2020 Szeptember 08.

Mocskos, csótányos lakásban találtak rá az ukrán kisgyerekre.

Ágy alá bújt meztelen kisfiút találtak egy mocskos, csótányos lakásban az ukrán rendőrök, akiket egy szomszédasszony riasztott. A rendőrök kénytelenek voltak rátörni az ajtót a hároméves gyermekre, mert az anyja étel nélkül, három napra magára hagyta a gyereket, hogy bulizhasson a barátaival – írja a Mirror.

A gondatlan anya, aki Odesszába indult szórakozni, még arról sem gondoskodott, hogy a kisgyereknek legalább ennivalót hagyjon otthon. A kisfiú nem talált mást, csak cukrot, és azt eszegette. Mint később kiderült, amikor elfogyott a cukor, a csomagolást kezdte el enni.

A kisfiú nagy szerencséje az volt, hogy amikor megnyitotta a vízcsapot, hogy igyon, nem tudta maga után elzárni, így az alatta lakó szomszédnő beázott. - Felmentem, hogy szóljak a beázásról, és amikor rájöttem, hogy a kisgyermek egyedül van otthon, azonnal hívtam a rendőröket - meséli az asszony.

A kiértesített rendőrök lyukat vágtak a fém ajtón, így tudtak behatolni a lakásba, ahol mocskot és rendetlenséget találtak, a gyerek pedig meztelenül, cukros szájjal és kézzel bújt el az ágy alá.

A kisfiút azonnal kórházba szállították, ahol alultápláltságot állapítottak meg nála.
A szomszédok elmondásából kiderült: az anya nem először hagyta egyedül a kisfiút a lakásban, hogy bulizni menjen barátaival.
A hatósági intézkedés jelenleg is folyik.

Forrás: Mirror