Botrányba fulladt a keresztelő, mert a pap felpofozta a kisgyereket! (Videó)

2018 Június 23.

Azonnal felmegy a pumpa bármelyik szülőben, ha végignézi ezeket a keresztelőn készült képsorokat!

Ahogy a lenti videóban is látni, ez a keresztelő is csakúgy indult, mint bármelyik. Az idősebb  francia pap a szertartás menetét ismerteti, amit a baba egyre hangosabb sírása zavar meg. Látszólag a keresztelő papot a sírás egyre inkább kezdi kihozni a sodrából.

Eleinte még mindenki reménykedik abban, hogy a sírókáló baba megnyugszik, de bármennyire is erőlteti a pap a nyugtatgatást, a keresztelendő gyermek egyre riadtabbá válik.
Már ahogy a baba fejét tartja kezeiben, az sem túl bizalomgerjesztő, és el sem lehet igazán dönteni, hogy megnyugtatásra vagy szorításra készül-e az atya.

A pap egy kis idő elteltével, a szülők legnagyobb megrökönyödésére , hirtelen mozdulattal lekever egy józanító pofont a felzaklatott kisgyereknek, hogy elhallgatassa, miközben azt kiabálja: "Nyugodj meg!"...
Ezután a szülők megpróbálják kivenni a kicsit a pap szorításából, aki nem érezve tetteinek súlyát, csak nehezen akarja átadni a szülőknek a gyereket.

A család megtette a szükséges lépéseket, akik azt kérték, sem a nevüket, sem pedig a pontos helyszínt ne hozzák nyilvánosságra.

SΞNZO on Twitter

Mais ouaaaayyyye le prêtre il gifle le petit comme ça sans aucune pression https://t.co/owVy2SQsZd