A tizedik lombikon fogant meg Debreczeni Zita kisbabája

2020 Június 09.

Debreczeni Zita most először beszélt arról, hogy kisfia milyen nehezen fogant meg, illetve milyen küzdelmes utat jártak be idáig.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni öt év együttlét után február közepén jelentették be, hogy babát várnak.
Bár azt lehetett tudni, hogy a sztárpár mindig is tervezett családot, de azt már nem, hogy a baba nehezen akar összejönni.

A Nők Lapjában adott interjúban beszéltek arról, hogy milyen nehéz utat jártak be idáig, és sokszor milyen tapintatlan kérdésekkel és megjegyzésekkel találkoztak a környezet részéről, akik szerint "a gyermekáldás már időszerű lenne" - éppen ezért a nyilvános eseményeket és fellépéseket is igyekeztek kerülni.

Zita azért is döntött úgy, hogy a fogantatás kálváriáját a lapnak részletesen is elmeséli, mert nemrégiben egy személyes üzenetet kapott, amelyben egy hölgy összetörten kérte Zitát: "A harmadik lombikom sem sikerült, kérlek, mondj valami biztatót!" Ennél a pontnál döntött úgy az egykori modell, hogy elmondja a nyilvánosságnak: nekik a tizedik lombikbeültetés volt csak sikeres.

A lelki és fizikai küzdelmeiről szóló beszámolóval szeretett volna a sztárkismama erőt nyújtani azoknak a hölgyeknek, akik hasonló helyzetben járnak.

Zitának és Gianninak végül 2019 Szentestére már fényképük is volt arról, hogy kisbabájuk születik, január 6-án, vízkereszt napján pedig először hallhatták a baba szívhangját. A 39 éves sztár már a harmadik trimeszterben jár, az interjúban úgy nyilatkozott, akkor lesz teljesen nyugodt, ha a karjában tarthatja a kisfiukat.

Zita így írt Instáján:

A @nok_lapja magazin egy számunkra (is) nagyon fontos témával és interjúval!
Köszönöm neked @gianniannoni, hogy támaszom voltál az elmúlt időszakban és kéz a kézben egy családként mentünk előre ezen az úton... Nem tudok elég hálás lenni neked...