"Minden egyes könnycsepp majd emlékeztet rád" - Pataki Zita utolsó lombikprogramja sem sikerült

2019 Március 08.

Megható vallomással zárta le a küzdelmes éveket a népszerű időjós.

Pataki Zita kilencedik lombikprogramjába vágott bele nemrég, ám sajnos ez sem hozta meg a várva várt sikert. Az utolsó lombik című vlogsorozat utolsó részéből derült ki, amelyet pénteken közvetítettek élőben a YouTube-on.

A videó elején láthatjuk, hogy az orvos felhívta Patakiékat azzal, hogy bár a program korai szakaszában volt egy beágyazódás, de nem zárult sikerrel. A műsorvezető könnyes szemmel vette tudomásul a kudarcot.

"Én nem fogok többet gyógyszereket szedni. Biológiailag nekem saját gyerekem nem lesz ebben az életben" - mondta.

A vlog végén Pataki Zita gyertyát gyújtott, majd szomorúan búcsúzott el soha meg nem született gyermekétől:

"Semmi baj, hogy elmentél, semmi baj. Egyáltalán nem haragszom rád emiatt. Hihetetlenül bíztam benned, de te így döntöttél. Még sosem neveztelek a neveden, de kimondom, hogy hogyan hívtak volna. Szárnyas Léna. Ha kisfiú, akkor Artúr, Szárnyas Artúr. Lehet, hogy nem ezek lesznek az utolsó könnyeim, de minden egyes könnycsepp majd emlékeztet rád. Gyere néha vissza az álmaimban!" - mondta az műsorvezető.

Pataki Zita és párja, Szárnyas Attila 7 éve próbálkoztak azzal, hogy közösen szülői örömök elé nézzenek. Zita 45 évesen kilencedszer is nekivágott a lombikprogramba, a tapasztalásról pedig vlogot is indított. Később azonban kiderült, hogy egy cisztát találtak a petefészkében, ám a pár ennek ellenére sem adta fel a küzdelmet, ami most végleg véget ért.

Forrás: 24.hu