GREEN MARKET Karácsonyi Vásár, ahol a fenntarthatóság kiemelt szerepet kap

• Szerző: PMM

Hangolódj a karácsonyra, élvezd a kreativitás és a közösség varázsát a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac által szervezett GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron! November 25-től négy hétvégén keresztül várják a látogatókat.

A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron nem csak a minőség, de a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kap. Arra ösztönöznek mindenkit, hogy az ajándékok beszerzésekor gondoljanak a környezettudatosságra.

Programok

Dátum: 2023. november 25-26.
Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok 
A hétvégén fellép a Kolompos Együttes és a Veronaki. Továbbá lesz meseterápiás foglalkozás, illetve november 26-án két további nagyon izgalmas program. Az egyik a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány látogatása lesz, akik kutyaterápiát tartanak az érdeklődőknek. A másik pedig egy kerekasztal-beszélgetés, amelynek témája a “Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a fenntarthatóság jegyében”, amelynek moderátora Pauer Krisztina, a Lélek Koffein alapítója lesz. Beszélgetőpartnerei lesznek: Lugosi Dóri podcaster (Mesélj Anyukám), Horog Enikő fotográfus, rendezvényszervező, Németh Kata, a Magyar Játékkészítők Közösségének alapítója és Kiss Barbara, a Nyuszifül Fejlesztőház vezetője.

Dátum: 2023. december 2-3.
Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok
A hétvége különleges alkalom, hiszen december 3. a fogyatékkal élők világnapja. A sok színes kirakodó mellett az elfogadás, és az egymás iránti tisztelet kerül a középpontba. A fellépők között lesz: a NEMADOMFEL Együttes, Vaskó Makka, Nagy Kriszta, és nem utolsósorban Magyarország egyetlen fogyatékkal élő kóristákból álló kórusa, a Never Give Up Gospel Kórus  és még sokan mások.  

Dátum: 2023. december 9-10.
Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok
A színes kavalkád mellett autentikusan képviselteti magát a szendrőládi Cursilló, illetve Kalap Jakab szórakoztatja majd a gyerekeket.  

Dátum: 2023. december 16-17.
Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok
Ezt a hétvégét már teljesen a karácsonyi készülődés hangulata lengi körbe. Fő fellépők között ott lesz Agárdi Szilvi, a The Voice Magyarország döntőse. A Never Give Up Gospel Kórus karácsonyi repertoárja zárja a vásárt vasárnap.