A FICSAK idén is szeretné méltó módon megünnepelni az anyák napját

• Szerző: PMM

Immár hagyománnyá vált, hogy a  Fiatal Családosok Klubja a Ringatóval közösen minden évben megünnepli  az év egyik legszebb ünnepét, az anyák napját. „Ezer család énekel“ című ünnepségükön közös dallal és meghitt, felemelő pillanatokkal készülnek mindig a gyermekek, édesanyák és több száz család számára.

A Ficsak Játékbérlés játszósarokkal, kifestővel, színezőkkel várja a családokat az eseményen. Ezzel párhuzamosan pedig egy Facebook játékra melynek címe “ Én szeretek ANYA lenni” is meghívják az édesanyákat, nagymamákat az esemény hetében!

Idén már 15. alkalommal rendezik meg az Ezer család énekel - Anyák napja a Ringatóval elnevezésű, ingyenes családi napjukat. Szeretettel várják a kisgyermekes családokat. Művészvendégük Gryllus Vilmos, aki ott ül közöttük és megszólalnak majd a jól ismert Gryllus dalok!

Idén is szeretnék a hagyományt továbbvinni és köszönteni az édesanyákat, együtt ünnepelni a családokkal. Egy olyan műsorral készülnek, ahol át tudják adni a zene és a közös éneklés által a szeretetet, együtt tudják ünnepelni az édesanyává válást. Az esemény neve: „Ezer család énekel - Anyák napja a Ringatóval“.

A RINGATÓ esemény a Millenáris G épületében, a Fogadóban kerül megrendezésre. Már hagyomány, hogy közös énekléssel, játékkal, gyerektáncházzal, könyvbemutatóval és Ficsak Játékbérlés játszósarokkal ünneplik az anyák napját. Az új Borsi mesék kötetet is itt mutatják majd be először. Kedvezményes könyvvásárral és a szerzők dedikálással is várnak mindenkit.

Időpont: 2023. 05. 07., vasárnap, kapunyitás: 10 órakor, a program 10:30-kor kezdődik.

Részletes program:

10:00 Kapunyitás

10:30 Köszöntők (Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár, Gróh Ilona, a Ringató alapítója)

10:40-11:30 Anyák napi gyerekkoncert, közreműködnek a Ringató foglalkozásvezetők Gróh Ilona vezetésével, vendégük Gryllus Vilmos

11:30 Ringató-díjak átadása

12:00 Nyereménykönyvek sorsolása

12:10-12:40 Gyerektáncház Farkas Emőke vezetésével

Kísérő program: Ficsak játékbérlés játszósarok, könyvbemutató, mesesarok

“Szeretek ANYA lenni” anyák napi játék a Facebookon! Játékos felhívásában a Facebook oldalán a FICSAK azt kéri, hogy minden édesanya írja meg, hogy miért szeret anya lenni, és küldje el a kedvenc képét, ami számára legjobban kifejezi az érzéseit anyaként. Cél, hogy ezeket az értékes gondolatokat egy csokorba gyűjtsék most, a közelgő anyák napja alkalmából, hogy megmutassák a jövendő édesanyáknak, tényleg érdemes gyermeket vállalni és édesanyává válni. A FŐDÍJ egy gyönyörű Swarovski ékszerszett, további díjak: 3 db 5000 Ft-os Drogerie Markt utalvány és 3 db FICSAK ajándékcsomag, a FICSAK jóvoltából.