Csodálatos művészfotók, amelyek kifejezik, milyen mély az anya és gyermeke közötti kötődés!

2018 Június 16.

Az anya-gyermek semmihez sem fogható kapcsolatról megannyi költemény, regény, film született, ám sokszor a fotók azok, amelyek a legintenzívebben képesek közvetíteni, hogy milyen mély, belső érzések zajlanak anya és gyermeke között.

Caitlin Domanico fotós 2007 óta kapja lencsevégre az anyai örömöket, azokat az intim pillanatokat, amiket az édesanyák újszülött babáik mellett éreznek. - Ha jobban belegondolok, akkor a képeimet nagyban meghatározza a saját édesanyámhoz kötődő viszonyom - mondja a fotográfus. A fotóművész csak 20 éves volt, amikor az édesanyja meghalt. A rövid idő, amit együtt töltöttek, nagy hatással volt rá és a későbbi karrierére. Az alábbiakban Domanico művészi képei közül válogattunk.

- Ha csak egy okostelefonod van, akkor ne habozz, fogd azt, és fotózd magatokat azzal. A családod úgy szeret, ahogy vagy, smink nélkül, bármilyen ruhában - biztat minden édesanyát arra, hogy ne felejtsük el megörökíteni a családi pillanatainkat, mi magunk. - Ezekért a fotókért még hálásak lesznek egyszer a gyerekeid… - teszi hozzá.A fotós olyan hétköznapi helyzeteket fényképez le, amelyek ma még természetesek egy kisbabás, kisgyerekes édesanya számára, ám ahogy a gyerek felnő, ezek a pillanatok elmúlnak - örökre.

Forrás: HuffingtonPost