Fájt a feje, lefeküdt aludni, és mire felkelt, kisbabája született

2019 Február 18.

Ébredés után a fiatal leányanya zavarában azt hitte, hogy félreértés történt.

Tavaly decemberben történt a nem mindeni eset: a 18 éves Ebony Stevenson az egyik nap nem érezte jól magát, fájt a feje, és ledőlt egy kicsit aludni. Nem sokkal később kórházba szállították, ahol mesterségesen kómában tartották, mire négy nappal később felkelt, meglepetésére már volt egy kislánya - írja a Mirror.

A tinédszer nem tudta, hogy várandós, mert semmilyen tünet nem utalt az állapotára, még a menstruációja sem maradt ki. Mint kiderült, Ebony kettős méhűségben, egy ritka nőgyógyászati rendellenességben szenved, ezért maradt "rejtve" a kisbaba.

Rendkívül ritka terhesség után születtek ikrei egy anyának, akinek "két méhe van" »»

Amikor a kórházban megállapították, hogy babát vár, azonnal a császármetszés mellett döntöttek az orvosai. December harmadikán hajnalban, 1 óra 32 perckor jött világra a kislánya 3,45 kilóval.

A fiatal anyuka december 6-án kelt fel a kómából, és akkor tudta meg, terhes volt és lett egy kislánya.

- Emlékszem, hogy amikor felébredtem a nővérek mondták nekem, hogy van egy babám, és azonnal rárakták őt a mellkasomra. Tudom, hogy szörnyen hangzik most, de megkértem, hogy vegyék le, annyira össze voltam zavarodva, és biztos voltam benne, valami félreértés történt – nyilatkozta a különleges eset után Ebony, aki ma már boldog, hiszen édesanyja támogatja őt mindenben.