100. unokájuk megszületését ünneplik ezek a nagyszülők

2020 Június 14. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Ruth és Leo Zanger nyugdíjas amerikai pár azzal a szerencsével lett megáldva, hogy ha családi összejövetelt szeretnének tartani, akkor rendezvénytermet kell kibérelniük.

Ruth és Leo Zanger a nagycsalád fogalmát újabb szintre emelte. A nyugdíjas házaspár 12 gyerekkel, 53 unokával, 46 dédunokával és immár egy icurka-picurka ükunokával büszkélkedhet.

12 gyerekkel kezdődött minden

A pár 59 éve él boldog házasságban, és 12 gyermeknek adott életet. Legfiatalabb gyermekük Joe, aki most 31 éves, már a megszületésekor tízszeres nagybácsi volt.
De hogyan lehet egy ekkora családot menedzselni?

Minden csak szervezés kérdése

Bár azt gondolnánk, hogy egy ekkora család megszervezése felfordulással jár, pont az ellenkezője igaz: minden családtag tudja a maga dolgát, és amikor az ünnepek közelegnek, pontosan tisztában vannak azzal, hogy kinek mi a teendője. Donna így mesél erről: "Mindannyian tudjuk, hogy mi a feladatunk, amikor a karácsonyra vagy a hálaadásra készülünk, sőt, mindig találunk alkalmat arra, hogy ünnepeljünk".
Száz szónak is egy a vége, család imádja az összejöveteleket.

Összetartó család

- Ismerek olyan családot, akik feleannyian vannak, mint mi, de ők évente csak kétszer találkoznak. Mi szerencsére közel lakunk egymáshoz, ezért gyakrabban tudunk találkozni, egymásnak segíteni. Rengeteg időt töltünk együtt - meséli Austin nagybácsi.

Az új családtagoknak, akik Zanger-ékhez házasodnak be, egy kicsit nehéz beilleszkedni annyiban, hogy például eltart egy ideig, míg az összes unoka nevét memorizálják.

Forrás: Külföld