Tóth Gabi többé nem posztol fotókat a babáról - Jól teszi?

2020 Július 10.

Tóth Gabi Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy ezentúl nem tesznek közzé képeket Hannarózáról.

Tóth Gabi Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy párjával ezentúl nem tesznek közzé képeket a kislányukról, sőt a korábban feltöltött képeket is törölte a közösségi oldaláról, illetve ugyanezt tette férje és a testvére, Tóth Vera is.

Az énekesnő azzal indokolta a családi döntést: időközben rájött, hogy milyen veszélyeget rejteget az, ha kislánya képét nem csak szűk családi körben, hanem a nagy nyilvánosság előtt is megosztja.

Így írt posztjában erről:

Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint Gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette. Miért?

Azért, mert a gyermekünk a legfontosabb. Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi, és azt hisszük, sok minden nem számít még ebben a korban... Rájöttünk, minden számít... Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni. Semmilyen ’ego ügy’, magamutogatás és érdek nem fűződött Hannával kapcsolatos megnyilvánulásokhoz..

Hannaróza egy csoda, úgy jött az életünkbe, hogy azt hittük, mi soha nem élhetjük át a szülői érzéseket, hogy nem foganhat meg, de megérkezett és ez felülírt mindent. Ajándék volt és most is csak gyönyörködni tudunk benne.

Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, (mint pl. a mi gyermekkorunkban), így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ez maradjon a mi, privát megélésünk.

Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket. Ösztönözni szeretnénk erre a többi, híres/hétköznapi anyukát, apukát is. Persze, mindenkinek szíve joga, hogy tesz... Mi így látjuk helyesnek. Köszönjük mindenkinek, aki segített ebben a döntésben.

Tóth Gabiék döntését szerkesztőségünk is tiszteletben tartja, ezért az összes olyan cikkünket, amelyben Hannaróza fotója szerepelt, mi szintén töröltük.