Négy darab Prada-táskát vett kétéves kislányának a sztármami

2020 Július 19.

A kislány előzőleg Louis Vuitton-táskát kapott az anyukájától.

Négy Prada-táskát vett kétéves kislányának Kylie Jenner, amivel ismét kiborította a kommentelőket - szúrta ki a The Sun.

Az ismert amerikai valóságshow-szereplő arról posztolt az Instáján, hogy muszáj volt megvennie egy Prada gyerekretikült kislányának négyféle színváltozatban is - mindezt azért, hogy passzoljon az ő táskáihoz.
A dizájner táskák darabára átszámítva közel 180.000 Forint, tehát több mint 700.000 Forintnyi összeget költött kistáskákra a milliárdos celebanyuka.

Követői szemét már az is szúrta, hogy nem sokkal korábban egy Louis Vuitton retiküllel örvendeztette meg a kétéves kislányát. A háborgók szerint ennyi pénzből már akár a környék éhező gyerekeit is jóllakathatta volna.

A sztármami dicsekvése nem ritka az Instán, shoppingolásai után kiposztolja a márkás gyerekcuccokat, hozzátéve, hogy az ő kislánya a legmenőbb.

Kylie Kristen Jenner amerikai modell, valóságshow-szereplő, milliárdos, Kendall Jenner húga, Kim Kardashian féltestvére. Nővéreihez hasonlóan ő is a Keeping Up With the Kardashians valóság-show után lett ismert. 2017 februárjában Kylie Minogue megnyerte a pert Jenner ellen a "Kylie" védjegyért. 2017 januárjában sminkes Vlada Haggarty gyanúsította meg a celebet, hogy ellopta az ő kreatív munkáit. Később Jenner rendezte a Haggarty-ügyet, hogy a további pereket elkerülje.