Újévi jókívánságok, szilveszteri sms-ek: Küldj barátaidnak, rokonaidnak vicces újévi köszöntőt!

2018 December 28.

Így üzenj boldog új évet barátaidnak, szeretteidnek, munkatársaidnak! Vidám és vicces szilveszteri sms-ek, újévi köszöntők gyűjteménye.

1. Langy esőben, tömör ködben, hó’t részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

2. Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog újévet kívánok!

3. Múlik a nap múlik az év, ami rossz volt elmúlt rég. Holnap egy új évre ébredsz, ehhez kívánok nagyon sok szépet! B.Ú.É.K.

4. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

5. Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon, ki elindult az haladjon.

6. Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

7. Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az újév, már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre és a jóra.

8. Egy angyalt küldök neked, tegye szebbé életed, tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe, vegyenek körül jóbarátok, Boldog Új Évet Kívánok!

9. Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6h előtt ne kerülj ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen vidám újévet kívánok én néked!

10. Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak, a szépnek. Szívedbe csendüljön mindig az ének: hogy vannak, akik szeretnek téged! Boldog Új Évet!

11. Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét, a lelkedbe boldogság, a szívedbe béke - ezt kívánom neked az újévre.

12. Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor indul az élet, kómás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog újévet!

13. Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót, az új esztendőbe!

14. Élt egyszer egy kismalacka, kurta farkú, huncut fajta, szilveszterkor jól becsípett, semmire sem hederített, én bezzeg gondolok rátok, még mielőtt bepiálok, és Boldog Új Évet Kívánok!

15. Gondolj az elmúlt 12 hónapra, minden gondod múljon el holnapra. Nemsokára vége lesz ennek az évnek, sms-ben kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!

16. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, ha arra járnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad! B.Ú.É.K.

17. Örömöd sok legyen. Bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok neked boldog újévet!

18. Eldöcögött már az óév szekere, ez a szekér sok-sok gonddal volt tele. Pusztuljon hát nyikorogva-zörögve, Búját-baját felejtsük el örökre. B.Ú.É.K.!

19. Bár az évnek még nincsen vége, lehet, hogy négykézláb érünk a végére, de addig, amíg stabilan állunk: Boldog Új Évet Kívánunk!

20. Itt az újév, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!