Apák a szülésnél: 25 lenyűgöző fotó az apás szülés csodájáról!

2018 December 05. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Meghatóan szép fotókat mutatunk, amelyet profi újszülött fotósok készítettek apukákról, akik bevállalták az apás szülést.

Az alábbi képeket profi újszülött fotósok készítették, amelyek megmutatják, hogy az apukák mennyire támaszai tudnak lenni a párjuknak a szülőszobán. Figyelem, papír zsebkendőket előkészíteni, a lenti képek a hormonok megzavarására alkalmasak lehetnek.

1.
Ez az édesapa nagyon elérzékenyült attól a pillanattól kezdve, hogy a szülésznő kimondta: „Eljött az idő, mindjárt kint lesz a baba!”. Az apuka a szülés minden egyes fájdalmas percét átérezte, és végül annyira kimerült, mint a felesége. A kislánya egészen biztosan szeretni fogja ezt a képet felnőtt korában, amin jól látszik, mennyire nagyon várta őt az apukája.

Forrás: KER-FOX PHOTOGRAPHY

2.
Ahogy a kitolási szakasz egyre kezdett a vége felé közeledni, úgy fokozódott ennek az apukának az izgalma, aki a kislányukat leste kíváncsian. Amikor megpillantotta a baba fejecskéjét, csodálat és ijedtség tükröződött a szemeiben, és szinte elállt a lélegzete.

Forrás: SNAP LIFE PHOTOGRAPHY

3.
Az apuka mit sem sejtett arról, hogy a felesége újszülött fotóst hívatott a szülőszobára. De amint megpillantotta ezt a fotót, végtelenül örült a kedvese ötletének.

Forrás: THE SOPHIA CO

4.
Ezt az újszülött babát az apukának adták oda a bőrkontaktus miatt. Majd ez a kicsi lány 2 órával a szülés után minden erejét megfeszítve felemelte fejecskéjét, egyenesen belenézett az apukája szemei közé, hogy elbűvölje őt egy életre. Az édesapa azóta is szerelmes a kislányába.

Forrás: CAPTURING JOY BIRTH SERVICES

5.
Az anyuka már 12 órája vajúdott, és ennél a pillanatnál már teljesen kimerült. Mic, a férje gyengéden lehajolt hozzá, és letörölte kedvesének könnyeit.

Forrás: MAGGIE TRICE

6.
Ez a pár röviddel az esküvőjük után elhatározta, hogy örökben fogadnak egy gyereket. Nem azért, mert nem lehetett gyerekük, hanem mert szívük mélyén erre vágytak. Kislányukat, aki ma már két éves, aznap kapták meg, amikor megszületett.
Nem sokkal rá a szülők Hawaii-ra költöztek, és ott tudták meg, hogy az anyuka vérszerinti babát is vár. Végtelenül boldogok voltak, amikor második gyermeküket is magukhoz ölelhették, ami bevallásuk szerint teljesen más érzés volt.

Forrás: THE SOPHIA CO

7.
Ilyen az a pillanat, amikor egy pár "összedolgozik", és végül mind a ketten csodálják frissen a világra jött kisfiúkat.

Forrás: KE DOCUMENTARY

8.
Ez az apuka akkor kapta meg a babát, miután a barátnője megszoptatta a picit. Habár végig nagyon türelmes volt az apuka, már alig várta, hogy megkaphassa és a saját bőréhez érinthesse az újszülött csecsemőjüket.

Forrás: JENNIFER MASON PHOTOGRAPHY

9.
A lenti spanyol apuka egészen Kanadáig utazott, hogy béranyával világra jöhessen a gyermeke. Spanyolországban tiltott a béranyaság. Az édesapa végigizgulta a szülést, és mindenben támogatta a béranyukát...

Forrás: COASTAL LIFESTYLES PHOTOGRAPHY

10.
A vicces szülők még a szülőszobán is jól érezték magukat. Nem kell aggódni, a köldökzsinórt végül ollóval vágták el.

Forrás: APPLE BLOSSOM FAMILIES

11.
Vannak pillanatok az életben, és te pontosan tudod, hogy az örökre megváltoztatja az életed. Ez is egy ilyen volt.

Forrás: LANEBPHOTOGRAPHY

12.
Az édesapa nem lehetett jelen a gyermeke születésénél, mert katona, így a megismerkedés is távolról zajlott. Szomorú módon a baba 3 héttel a születése után meghalt. A szülők egyetértettek abban, hogy nyilvánosságra hozzák a baba fotóját, mert úgy gondolják, így tudják életben tartani a baba emlékét.

Forrás: NICCI BROOKS PHOTOGRAPHY

13.
A párnak első alkalommal született gyereke. Az apuka mindvégig nyugtatta az anyukát, sőt, végig beszélt a babához is. Nagyon megható, hogy mennyire várta a baba világra jöttét.

Forrás: ISABELL STEINERT PHOTOGRAPHY

14.
A szeretetteljes pillanat két fájás között. A bizalom és az összetartozás érzését fejezi ki fantasztikusan a fotó.

Forrás: JO PRICE PHOTOGRAPHY

15.
A kemény apuka egy pillanat alatt ellágyult, ahogy megpillantotta gyermekét.

Forrás: KER-FOX PHOTOGRAPHY

16.
A szülőknek olyan hamar megszületett a második gyermekük, hogy az apuka igazán csak most fogja fel, hogy mi történt.

Forrás: APPLE BLOSSOM FAMILIES

17.
Minden egyes fájásnál ott állt az apuka is az anya oldalán, és segítette, nyugtatgatta, szeretetével támogatta őt.

Forrás: TC BIRTH PHOTOGRAPHER

18.
A baba császármetszéssel jött a világra, így az apuka volt az, akinek először a kezébe adták a babát, és szépen, csendesen, meghitten ismerkedtek meg egymással.

Forrás: MAMARAZZI PHOTOGRAPHY

19.
A pár az otthonszülést választotta utolsó gyermekük esetén. Tele volt a szoba érzelmekkel, majd egyszer csak kibújt apuka Arany Csillaga.

Forrás: KE DOCUMENTARY

20.
A pár sok traumát élt meg előzőleg, mielőtt a kisbabájuk megszületett. "Itt van végre, és a kezemben tarthatom, és ki is vihetjük a kórházból. Olyan, mintha csak álmodnám" - nyilatkozta az anyuka, aki el sem akarta hinni, hogy életrevaló, egészséges babájuk született.

Forrás: LISA OLSCHEWSKE

21.
Az anyuka már harmadik napja feküdt, és a fájásait szenvedte. A dallasi rendőr apuka mellette volt minden egyes fájásánál.

Forrás: LANE B PHOTOGRAPHY

22.
Közvetlenül a császármetszés után az apuka mind a két babát a kezei közé kapta. Tele volt a szülőszoba szeretettel...

Forrás: HILLARIE MAE PHOTOGRAPHY

23.
Néhány pillanattal a szülés után ez az apuka belenézett mélyen kedvese szemébe hálával és szeretettel.

Forrás: SARAH LEWIS PHOTOGRAPHY

24.
Ez volt az utolsó fájás, miután világra jött egy gyönyörű, dundi baba.

Forrás: JO PRICE PHOTOGRAPHY

25.
Nem lehet betelni azzal a látvánnyal, ahogy az apukák bőrükkel nyugtatják meg az újszülött csecsemőt.

Forrás: MAMARAZZI PHOTOGRAPHY