Ilyen a női test 5 gyermek után – Az anyuka büszkén vállalja szülés után megváltozott testét!

2019 Március 26.

A fiatal édesanyát a kommentelők beszólásai sem zavarják.

A 32 éves ohio-i anyuka úgy döntött, hogy felteszi a netre félmeztelen testéről készült, realista fotóit, amit a trollok „undorítónak és visszataszítónak” tituláltak.

Brenda, akinek korábban sok gondja volt a kinézetével, szándékosan tette fel a testét kevésbé előnyösen láttató, olykor ráncos és logó hasát is bemutató fotókat, ugyanis küldetésének tekinti, hogy megszerettesse anyukatársaival szülés után megváltozott testüket.

Szerinte fontos, hogy a nők ne érezzék úgy, hogy szülés után ezzel a problémájukkal egyedül vannak, mert nem! A test változásával együtt kell tudni élni, és erre pozitívan kell tekinteni – vallja az anyuka.

Ebből a megfontolásból posztol sokat magukról, pontosabban a valódi "anyatestről", és ma már egyáltalán nem zavarja, ha időnként beszólnak neki. A történethez az is hozzá tartozik, hogy az anyuka akkor békélt meg végleg a saját testével, amikor ötödik kisbabájukkal volt várandós.

Brenda korábban mindig is nagycsaládban gondolkodott, és nem is sejtette, hogy a sors milyen váratlan fordulat által fogja a férjével megismertetni. Sms-t küldött egy számra, ami "véletlenül" félrement...
... ma 5 gyönyörű gyermek büszke anyukája, attól a férfitől, akinél az üzenet landolt.

Forrás: Külföld