A világ leggonoszabb anyukájának nevezték el, mert szokatlan módon fegyelmezte meg gyermekeit

2021 Január 05.

Ezen a témán rágódik már jó ideje az internet  mióta az anyuka megosztotta, hogyan vette el a gyerekei elől a jégkrémeket, és dobta a szemétbe.

Mióta Jaime Primak Sullivan megosztotta a Facebookon, hogy hogyan vette el gyerekeitől a fagyijukat, sokan csak a Világ Legkegyetlenebb Anyukája néven emlegetik. Mások azonban egyetértenek vele.

Az anyuka egyik este vacsora után fagyizni vitte három gyermekét, a 8 éves Oliviát, a 7 éves Maxot és az 5 éves Charliet. A gyerekek sorban megkapták a jégkrémjüket a fagyizó kedves és fiatal dolgozójától. Aztán csak álltak csöndben. Köszönetet sem a fagyis lánynak, de az anyukájuknak nem mondtak. Az anyjuk 10-ig számolt magában, abban bízva, hogy elhagyja a szájukat egy “köszönöm”, de akár 1000-ig számolhatott volna, hiszen nem érkezett köszönet. Ezért, mikor kimentek a fagyizóból, az anyuka sorra begyűjtötte a fagyikat, és a szemetesbe dobta. A gyerekek és a körülöttük lévők is döbbenten figyelték a jelenetet.

Ő lenne a világ legkegyetlenebb anyukája?

Jaime azt mondja, szociális érzékenységre és alapvető udvariasságra akarja tanítani a gyerekeit, és azt gondolta, mindent meg is tesz ennek érdekében. Ezért lepte meg, mikor mindezt semmibe véve reagáltak a fagyizóban a csemetéi. Azt mondja, pár nap múlva viszont megmutatkozott a lecke hatása: a fagyizóba visszatérve mindhárman udvariasan köszöntek.

Ő lenne a világ legkegyetlenebb anyukája?

Természetesen a szigorú anyukának rengeteg kritikusa akadt, viszont sokan ki is álltak mellette, mikor így fogalmazott: “Szülőként az én feladatom, hogy ne csak az udvariassági formákat, de azt is megtanítsam a gyerekeimnek, hogy minden embert egyenlő tisztelettel kezeljenek.”

A cikk forrása: nlc.hu

- VIA -