Szabó Zsófi nem bírja a "tökéletes instamamikat”

2019 Március 11.

"Tudom, hogy soha többé nem szeretnék nélkülük létezni egy percet sem" - vallja meg őszintén érzéseit családjáról Szabó Zsófi a nyilvános közösségi oldalán, ugyanakkor az anyaság nehézségeiről is szót ejt.

Közösségi oldalán osztotta meg saját gondolatait a gyereknevelésről a népszerű műsorvezető, aki egy hosszú önvallomásos posztban mesélt magáról. Többek között kibukott belőle, mit gondol a gyermeküket a kirakatban nevelő szülőkről.

„Titokban bosszantanak a tökéletes instamamik – tisztelet a kivételnek! Fel tudom húzni magam azokon az anyukákon, akiknek első perctől alszik a babájuk, és váltig állítják: ha valakinek nem alszik a gyereke, biztos nem tart napirendet. Napirend mellett 15 hónapja nem aludtam egy jót!” – írja Zsófi, aki rosszul viseli a kialvatlanságot.

Az egyéves Mendel anyukája így vallott magukról az rajongóinak.

"Aki miatt minden nap boldogság. A mai nap arra inspirált, hogy “bevalljak” nektek pár dolgot.
- 18 éves korom óta elégedetlen vagyok az alakommal (hol semmit nem mozgok, hol pedig túlzásba viszem, hasonló a helyzet a kajálással, van, hogy szigorú diétát tartok, de legtöbbször az “ez a falat még belefér” “holnaptól diéta!” - elven vagyok)
- Sokszor szoktam sírni (najóóó ilyen típus vagyok, a reklámokon is elérzékenyülök)
- Iszonyatosan szélsőséges vagyok, ami többször zavar, mint mikor nem
- A lelkemre veszek minden apró dolgot, hiába fogadom meg, hogy nem fogok vele foglalkozni, utána még sokáig rágódom rajta
- Titokban bosszantanak a tökéletes instamamik (tisztelet a kivételnek)
- Fel tudom húzni magam azokon az anyukákon, akiknek első perctől alszik a babájuk és váltig állítják: ha valakinek nem alszik a gyereke, biztos nem tart napirendet (napirend MELLETT: 15 hónapja nem aludtam egy jót)
- Utálok veszekedni, ellenben sokszor kapom magam azon, hogy épp azt csinálom (ki érti ezt?)

Higgyetek, el van még bőven negatív dolog, de Mendel elaludt és én is csatlakozom hozzá... na meg azok, még ennyire sem publikusak Néha úgy érzem, hogy jó lenne úgy, mint régen, tettre készen, “megváltani a világot”, aztán rápillantok Mendelre és arcon csap a beismerés: hiszen már megváltottam... ő az én világom, az én legnagyobb büszkeségem! Aztán odabújok a férjemhez és tudom, hogy soha többé nem szeretnék nélkülük létezni egy percet sem. Jól esik, hogy lassabb a tempó. Az egyéb “világmegváltó” terveim ráérnek pihenni. A legnagyobb tervem, vágyam mosolyog rám mindennap és ennél tényleg nincs nagyobb boldogság! Köszönöm Istenem a tökéletlenül tökéletes életem. Én ilyen mosolyt kaptam ma!"

Forrás: Szabó Zsófi hivatalos oldala