Fogalma sem volt róla, hogy várandós, vakbélgyulladásra gyanakodott, végül gyermeket szült

2020 Május 08.

A 31 éves brit anyuknak fogalma sem volt róla, hogy várandós, még akkor sem, amikor a szülési fájdalmai erősödni kezdtek.

Hihetetlen szülési esetről számolt be a brit Metro.

A 31 éves Emma Hindmarsh-nak elképzelése sem volt arról, hogy várandós, és éppen ezért a szülésének napja is csak úgy kezdődött, mint az összes többi: mentálhigiénés szakemberként, bement a munkahelyére, ahol 12 órás műszakba volt beosztva. Majd miután a kórházban véget ért a nehéz munkanap, hazament és megvacsorázott.

Egy idő után erősen görcsölni kezdett a hasa, ezért bevett két fájdalomcsillapítót, és lepihent. Mivel fájdalmai nem hogy nem enyhültek, hanem még erősödtek is, ezért férje, Dániel hívta ki hozzá a mentőket.

Miután elfolyt a magzatvíz, akkor döbbent rá, hogy terhes

Miközben Emma éppen intézkedett, és telefonon kért anyukájától segítséget, a nő magzatvize elfolyt - ekkor döbbent rá, hogy ő terhes.

Az események innentől kezdve felpörögtek: miközben az anyukája próbált neki telefonon segíteni és tanácsot adni, a férje a hálószobájukban segédkezett, hogy világra segítse kisbabájukat.

Végig nem vette észre, hogy várandós

Emma később úgy magyarázta a történteket, hogy terhessége azért nem tűnt fel neki, mert "felszaladt rá pár kiló, amit a karantén miatti kényszerevésnek tudott be", máskülönben a terhesség semmilyen jelét nem fedezte fel magán, ami teljesen máshogy zajlott, mint az első terhessége.

"Nem volt reggeli rosszullétem, nem voltam kívánós, és a korábbi ruháim sem feszültek rajtam túlzottan, már csak az utóbbi időben "

- mesélte Emma.
Az nő orvosai a méhlepény helyzetével magyarázták azt, amiért a kismama tünetei észrevétlenek maradhattak.

Baba és mama egyaránt jól vannak, és a család a "legfantasztikusabb meglepetésként" könyvelte el magának a nem mindennapi esetet. Daniel, az apuka pedig még mindig nem igazán fogta fel, hogy mi történt velük.