"Az, hogy anya vagyok, még nem jelenti azt, hogy igénytelen, leharcolt nőnek kell lennem!" - Így fogyott le 20 kilót Viki

2019 Február 25.

A kétgyerekes anyuka úgy döntött, hogy Peppa malacot a továbbiakban csak a tévében szeretné viszontlátni, és nem a tükörben. Fogyás sikertörténet következik.

- Nem vagyok büszke a 1,5-2 évvel ezelőtti önmagamra. Hagytam, hogy beleessek ugyanabba a hibába, mint sok más anyuka: konyhamalac lett belőlem!

Felfaltam a gyerekek tányérjában hagyott kifli csücsköket, beporszívóztam a kakaós csiga maradékokat.
Megmaradt fél Túró Rudi? Ide vele...
Nehogy már kidobjak egy fél banánt vagy egy negyed sajtos pogácsát! Azt is bepusztítottam.
Lefeküdtek végre a gyerekek? Nyugi van? Na, akkor a napi stressz levezetésképpen jöhet a jutalom csoki..., vagy kettő-három.

Aztán eljött a nap, amikor azt mondtam ELÉG! - írja Ágics Viktória egykori topmenedzser, ma két tündéri kisgyermek édesanyja, aki létre hozott egy Facebook közösséget barátnőknek, ismerősöknek, fogyni vágyó anyukáknak, hogy saját fogyás sikertörténetével bátorítson másokat.

A MyBodyStory – Fókazsirtól Darázsderékig elnevezésű zárt Facebook csoport elsősorban azoknak szól, akik elég motiváltak és eltökéltek ahhoz, hogy végre szembenézzenek a démonjaikkal, és készek áldozatokat hozni annak érdekében, hogy elérjék és megtartsák a régóta áhított álomsúlyukat, illetve visszanyerjék a szülés előtti súlyukat.    

- Az, hogy anya vagyok még, nem jelenti azt, hogy igénytelen, leharcolt, dagadt nőnek kell lennem - vallja őszintén Viki. - NEM IGAZ, hogy nincs időm magamra, igenis MEGÉRDEMLEM, hogy úgy nézzek ki, ahogy szeretnék!- A gyermekeim és a párom is akkor lesznek BOLDOGOK és kiegyensúlyozottak, ha én az vagyok - írja folyamatosan lelkesítve a többi sorstárs anyukát, akik hasonló élethelyzetben vannak, és súlyfelesleggel küzdenek. Sőt, az anyukákhoz újabban egyre több apuka is csatlakozik, hiszen pocakot ők is sikeresen tudnak növeszteni.

Aki ismeri a harsány és életvidám Vikit, tudja jól, hogy a szavainak súlya van. Amit állít, nem vitás: az anyuka 20 kilót fogyott le 4 hónap alatt, és 8 hónapja dekára pontosan tartja az elért súlyát.

Az öt mérettel kisebb ruhákban elképesztően csinos, és köszöni, jól érzi magát.
Mint állítja, 43 évesen ÉLETE LEGJOBB FORMÁJÁBAN van.

Mi volt Viki sikeres fogyókúrájának titka?

Viki egy speciális 4 fázisból álló diétás program segítségével fogyott le ilyen szép látványosan, ahogy ő mondja „full zsírból”.

- A program azért is fantasztikus, mert miután elértem a kívánt súlyt fokozatosan vezettük vissza az addig tiltott élelmiszereket egy meghatározott protokoll szerint, így nem alakult ki jojo effektus, és tartós maradt a fogyásmeséli Viki, aki már szinte minden diétát kipróbált, többször lefogyott 10-15 kilót, de eddig még mindig viszonylag hamar vissza is jött a leadott súly. Ez az első alkalom, amikor lazán, könnyedén tartani tudja a súlyát.

Viki hol vicces, hol elképesztően őszinte közösségi oldala tele van sorstárs anyukáktól érkező beszámolókkal, meggyőző előtte-utána fotókkal. Az alapító számára azonban nem csak a testi egészség a fontos, hanem a lelki is, ezért időnként jó adag lelki fröccsöt is kaphatnak az érdeklődök a diétás tanácsok mellé.

- Fantasztikus érzés, hogy a példámmal és a tapasztalataimmal most már másoknak segíthetek elérni a hőn áhított álomalakjukat. Folyamatos kapcsolatban vagyunk, ha épp elgyengülnének, akkor ott vagyok, hogy visszatereljem őket a helyes útra, és együtt örülünk a sikerélményeiknek - mondja lelkesen Viki

Búcsúzóul ezt üzeni minden anyukának:

- Ha nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ne gyárts több kifogást, ne halogasd a döntést, itt az ideje, hogy TEGYÉL MAGADÉRT, a testedért, az egészségedért, az ÖNBIZALMADÉRT.
Legyen az a CÉLOD, hogy idén BÜSZKÉN viselsz majd lenge, testhezálló ruhákat és FESZENGÉS NÉLKÜL vonulsz végig a bikiniben a strandon!