Az anyuka odaadta 2 éves kislányának az okostelefont, majd rövidesen csöngettek az ajtajukon...

2019 Október 10.

Majdnem sokba került az anyukának, hogy odaadta 2 éves kislánynak a telefonját játszani...
(A fotó csak illusztráció).

Isabella McNeil SanDiego-i anyuka háza előtt megállt a bútorszállító, és megkérdezte, hogy hova tehetik le a kanapét. Az anyuka nem emlékezett rá, hogy bútort rendelt volna, és nem értette az esetet.
Már az gyanús volt neki, amikor az sms-t előzőleg megkapta: "A csomagot összekészítettük Önnek..."
Rövidesen kiderült, hogy mi is történt valójában.

A 2 éves gyerek véletlenül rendelt kanapét az Amazon-on

Isabella napokkal korábban odaadta kislányának a telefonját játszani. Mint kiderült a 2 éves Rayna az Amazon alkalmazással kezdett „játszani”, és véletlenül megrendelt egy vadonatúj, 150.000 Ft értékű kanapét úgy, hogy rányomott a "Megveszem 1-kattintással" - gombra.


A bútorhirdetést azért dobta fel a kislánynak a telefon, mert az anyuka valóban kanapékat nézegetett korábban a neten.

Amikor az anyuka megtudta, hogy az óriás csomag visszaküldésének díja átszámítva 60.000 Forint lenne, úgy döntött, hogy inkább megpróbálja maga eladni az árut az eredeti ár alatt valamivel, hogy a lehető legkevesebb kára keletkezzen az ügyből.

A nem mindennapi történet azonban tovább folytatódik: az Amazon értesült a véletlen vásárlás híréről, és felajánlotta, hogy ingyen visszaveszik a kanapét, a pénzt pedig visszaadják.

Az eset után a szakemberek azt ajánlják, hogy ha már odaadjuk a gyereknek a telefonunkat játszani, kapcsoljunk ki azon minden alkalmazást, hogy véletlenül se fordulhasson elő hasonló eset, mint Isabelláéké.

Forrás: Külföld
A kezdőfotó csak illusztráció, forrás: Freepik