13 árva gyermeket fogadott örökbe a pár - A szeretet erejében hisznek

Mindegyik gyereknek, akit örökbefogadott az orosz pár, nehéz és kilátástalan élete volt előtte. Az örökbefogadó szülők a kezdetektől tudták, hogy a legtökéletesebb árvaház sem tudja pótolni a családi szeretetet.

Az orosz Anastasia Gulyaihina és párja 19 évesen fogalmazta meg először azt az elhatározást, hogy egyszer majd ők is örökbefogadó szülők lesznek.

A pár sokáig szövögette, dédelgette az álmait, hosszasan beszélgettek az adoptálásról, végül úgy döntöttek, hogy először saját gyermeket vállalnak, és csak ezután valósítják meg az álmukat.
Ám sajnos Anastasia nem tudott azonnal teherbe esni.

13 gyermeket fogadtak örökbe

Az árvaházból, ahol időközben elkezdtek tevékenykedni, először a 2 éves Szonyát vették magukhoz, majd a 9 éves Slavát és a 15 éves Tányát, majd további tíz gyermekkel bővül a család.


"Minden gyermek azt akarja, hogy emberként bánjanak velük. Amikor megismerik és megértik a kölcsönös tisztelet fogalmát, akkor állnak készen az együttműködésre" - vallják a szülők.

Anastasiát időközben gyermekáldás is érte, életet adott egy egészséges fiúbabának, Lev-nek.

Az orosz pár immár 14 gyermeket nevelt.

Az édesanya rendszeresen osztja meg képeiket, történeteiket az Instáján, hogy megmutassa másoknak, milyen csodálatos dolog az adoptálás.


Egy régi családi fotó

Forrás: Külföld