Úton a 16. baba! A boldog szülők még több gyereket szeretnének

2020 Szeptember 14. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Egy spanyolajkú amerikai házaspár már 15 gyermeknek örülhet, ám hamarosan tovább bővül a család, mert útban van a 16-dik! A gyerek centrikus szülők további gyereket terveznek.

A 38 éves anyuka, Patty Hernandez és 1 évvel fiatalabb férje Carlos egészen komolyan gondolja, hogy nem ez születendő a baba lesz az utolsó az életükben.

- Annyira boldog vagyok, amikor várandós kismama vagyok - meséli lelkesen Patty a brit The Sun lapnak. Az anyuka 2008 óta tulajdonképpen megállás nélkül terhes, eddig 10 fiú- és 5 lánygyermeket hozott a világra - köztük 3 ikerpárt.

- Általában a szülés követő 3 hónappal mindig teherbe esek - magyarázza az anyuka, aki semmilyen fogamzásgátlót nem használ.


Fotó: Dukas

- Természetesen kimerítő ennyi gyereket nevelni - ismeri be Patty, aki számára főképp az újszülöttek gondozása jelenti a legtöbb terhet. A nagyobb gyerekekkel már nincs "gondja", mert ők ügyesen besegítenek a háztartásba. Erre szükség is van, mert mint kiderült: csak mosással minden második nap 5 óra hosszat foglalatoskodik.

A nagycsalád hetente csak az élelmiszerre átszámítva 150 000 Forintnyi összeget költ.

Külön érdekesség, hogy a gyerekek nevei mind C betűvel kezdődnek: Carlos Jr. (12), Christopher (11), Carla és Caitlyn (9), Cristian (8), Celeste (7), Cristina (6), Calvin és Catherine (5), Carol (4), Caleb és Caroline (3), Camilla (2), Charlie (1) és a négy hónapos Crystal, aki a karantén időszak alatt született. A tündéri gyerekek kistestvére pedig 2021 májusában érkezik.

Forrás: Külföld