Több mint ezren akarják örökbe fogadni a kisbabát, akire egy műanyag zacskóban találtak rá

2019 Június 28.

Egy férfi riadóztatta a rendőrséget, aki először azt hitte, hogy állathangot hall, mint később kiderült, egy magára hagyott csecsemő sírását hallotta az erdőből.
A hír a nyugalom megzavarására alkalmas.

Videó is készült róla, ahogy feltépik a zacskót és előbukkan az újszülött, síró kislány. A videót személyiségi és erkölcsi okok, illetve kismama olvasótáborunk különös érzékenysége miatt nem közöljük.

A rendőröket riadóztató férfi először azt hitte: állathangot hall

A Georgia állambeli Forsyth Megye Sheriff Hivatala tájékoztatása szerint: éjszaka kapták a hívást egy férfitól, hogy a házuk melletti erdőből mintha gyereksírást hallatszana. A rendőrséget riadóztató férfi először azt hitte, hogy valami állathangot hall az erdő felől, a gyerekei voltak azok, akik meggyőzték őt, hogy ez babasírás.

A videón látszik, ahogy a helyszínre kiérkező rendőrök kutyákkal kutatják át a területet, végül találnak egy műanyag zacskót, amelyből hangosan hallatszik egy csecsemő sírása. Feltépik a zacskót, és azonnal megpillantanak egy síró, újszülött kisbabát, sűrű fekete hajjal, akinek még a köldökzsinórja sincs elvágva.

Baby India jól van

Az újszülött kislányt a mentősök gyorsan leellenőrizték, hogy jól van-e, szállítható állapotban van-e, aztán takarókba bugyolálva elszállították.

A sheriff, Ron Freeman később arról tájékoztatta a sajtót, hogy a baba kórházi ellátásban részesült. Már a gyermekmentő szolgálatnál van, teljesen egészséges, de senki nem tudja, honnan származik, ezért ideiglenesen a "Baby India" nevet adták neki.

A videót több millióan látták, nem sokkal később özönleni kezdtek a szülő-jelöltek is, akik szeretnék örökbe fogadni a kislányt.
A baba édesanyját még keresik, de egyelőre egyetlen családtagját sem sikerült felkutatni.

Forrás: Külföld