Pelenkában kóborolt a kétéves kisfiú, amikor rátaláltak az utcán

2019 December 28. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Egy szál pelenkában és egy kis trikóban kóborolt a nulla fokos hidegben a kisfiú, amikor egy járókelő rátalált. (A nyitókép csak illusztráció).

A kétéves kiszökött new york-i otthonukból és az utcán kóborolt. Egy pelenkát és egy kis trikót viselt a nulla fokos hidegben, amikor egy szomszéd hölgy figyelt fel a sírdogáló gyerekre.

- Séta közben gyereksírást hallottunk, amikor a fiam megszólalt: ’Anya, ez nem egy kisbaba sírása?’. És akkor láttam meg, hogy valóban egy igazi baba sír! Ott pityergett és didergett a lépcsőn, amikor megláttam. Kitárta felém a karját, és szerette volna, hogy felvegyem. A közelben láttunk egy nyitott ajtót, odamentünk, körülnéztünk, de nem volt ott senki. Aztán hazavittem magammal a gyereket, felöltöztettem, majd a tűzoltóállomásra vittem - mesélte Marlene Malvin, a szomszéd hölgy, aki 10 éves fiával sétálva talált rá az elveszett kicsire.

E közben a kisfiút már mindenhol kereste a 21 éves anyukája, aki mint mondta, hogy "csak a boltba ugrott át", a kétéves csöppséget pedig addig testvérére bízta, mert a nagypapa és a nagynéni lefeküdtek aludni.
A kicsi e közben nyitotta ki magától az ajtót, majd sétált ki az Irvine utcára.

A kezdőfotó csak illusztráció, forrás: Freepik
Forrás: Külföld