Már tolták volna ki a szülőszobáról az anyukát, amikor észrevették, hogy van még egy baba

2019 Február 05.

Az orvosok is elcsodálkoztak: szülés végén derült ki, hogy ikrekkel terhes az anyuka.

Nem mindennapi eset történt egy 31 éves amerikai anyukával, Nicole Ziesemer-rel, aki miután 47 órás vajúdás után, december 30-án 22 órakor világra világra hozta kislányát, Blakeleyt, közölte a csecsemős nővérrel, hogy neki továbbra is vannak fájásai. A nővérke éppen előkészítette volna az anyuka szülőszobából való távozását, amikor megpillantott egy fejet. Ekkor derült ki, hogy Nicole végig ikrekkel volt terhes. Alig egy órával később világra jött a kis Cade is, akire senki sem számított.

Magyarázatot ad a különös történetre, hogy az anyuka végig „természetes" terhességet szeretett volna a 32 éves férjével, ezért csak egy ultrahangos vizsgálaton vettek részt. A fiú baba pedig akkor éppen a nővére mögött helyezkedett el, így nem vették észre a kisfiút a vizsgálaton.

- Amikor közölték velem, hogy itt jön még egy baba, akkor csak annyit kérdeztem: most hülyéskednek?! Döbbenetes volt, de nagyon örültünk - mesélte a hirtelen lett ikres anyuka. - Mi meg azt hittük, hogy a legnagyobb meglepetés a baba neme lesz. Semmilyen előjel nem utalt arra, hogy két kisbabát hordok a szívem alatt – nyilatkozott Nicole. Elmondása szerint még a pocakja sem volt különösen nagy. Ahogy a képen is látszik, hihetetlenül boldogok a férjével.

Forrás: Külföld / Mirror, FoxNews