Ilyen kedvesen "üzent" a világnak Noé baba, Kiss Ramóna kisfia (fotó)

2019 Január 28.

Egyúttal mutatjuk a tündéri Noé babát, az X-Faktor műsorvezetőjének kisfiát, amit a Hot! készített először az újszülött babáról.

Az alábbi kedves üzenttel "adta hírül Noé baba", Kiss Ramóna kisbabája az örömhírt a műsorvezetőnő közösségi oldalán. Ez az első igazi fotó, amin közelről látható Noé baba, akinek Lékai Máté magyar kézilabdaválogatott sportoló az apukája. Láthatóan baba és mama nagyon élvezik egymás társaságát, Noé pedig csodálatosan szép kisbaba. Gratulálunk!

"Sziasztok! Lékai Noé vagyok! Kicsivel több mint egy hete 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából. A biztonság kedvéért megvártam amíg Apa is beér a szülőszobára. Azóta időm nagy részét evéssel és alvással töltöm. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy, de jó gyerek. Anya nagyon aggódós pedig Én nagyon laza vagyok. Néha rátesz Apa mellkasára azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír... nem értem, na mindegy. A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket jól vagyunk, majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé"