Feledékenységből a forró autóban maradt egy 3 hónapos csecsemő, akinek az anyukája csak a munkanap végén vette észre, hogy mi történt

2018 Július 30.

A forró autóban felejtette a 3 hónapos csecsemőjét az anya, majd besietett a munkahelyére dolgozni. Csak a munka után vette észre az anya, hogy a baba a kocsiban maradt.

Az eset az Egyesül Államokban történt. Aiden Miller édesanyja dolgozni indult azon a tragikus napon. Először a kétéves kislányát vitte óvodába, majd a kisebbik gyermeke következett volna. Ám a három hónapos kisfiút az anyuka elfelejtette a gyermekmegőrzőben kitenni, és egyenesen a munkahelyére hajtott úgy.

Az anyuka elfelejtette, hogy a csecsemője a hátsó ülésen maradt, és a gyermekmegőrző helyett a munkahelye felé hajtott. Leparkolt, majd a csecsemőt a forró autóban hagyva bement az épületbe dolgozni.

Miután letelt a műszakja, és az autója felé tartott, akkor érezte, hogy valami nincs rendben. Ahogy benézett az autóba, meglátta, hogy ott maradt a kisbaba az autósülésben, bekötve.

Az édesanya azonnal értesítette a mentőket, akik a babán már nem tudtak segíteni, mert a csecsemő a forró autóban hőgutát kapott és meghalt.
A rendőrségi vizsgálat folyamatban van.

Videó: Ez történik, ha egy babát, kisgyereket a nyári hőségben az autóban hagynak! - Figyelemfelhívó videó rekonstruált jelenetekkel! A videó készítői azt szemléltetik, hogy milyen végzetes következménye lehet ennek. .

Forrás: METRO