Ezt a 6 éves kislányt tartják a "világ legszebb" kislányának (fotók)

2019 Október 17. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Egy 6 éves orosz kislány a "világ legszebbnek" tartott kislánya. A kezdőfotó csak illusztráció.

Egy 6 éves moszkvai kislány jelenleg a "világ legszebbnek" tartott kislánya - a nemzetközi modell- és divatszakma véleménye szerint.

Alina Yakupova modellkarrierje már két éves korában elkezdődött, és 6 éves korára a világ legszebb kislányának lett kikiáltva.
Az orosz tündérkét 25.000-ren követik az alina_yakupova_official Instagram oldalon.

Alina nem csak a kifutón mozog otthonosan, hanem számos gyermek brand keresett modellje, így például rendszeresen dolgozik a Monnalisa Kids, a Yudashkin Kids vagy a Gloria Jeans márkáknak.

A kislány már két évesen "modellkedett", és az első komoly fellépése, amikor először kamera elé állt, négy évesen történt meg.

A President Kids állítja, hogy a kislány nem csak szép, hanem miközben folyamatosan fejlődik, céltudatosan is dolgozik – ez lehet a sikerének a titka.

Ám Alina, ugyanúgy, mint a többi gyerek szeret barátnőzni és játszóterezni, amire szintén elegendő ideje jut.

Alina szakmai példaképe Thylane Blondeau, ő a valaha volt legfiatalabb modell, akit eddig a francia Vogue magazin számára fotóztak, és akinek szintén hasonlóan indult a karrierje.

A hírek nem térnek ki arra, hogy mennyire féltik-e Alina szülei gyermeküket a gyermekmodellkedés árnyoldalától, vélhetőleg nem veszik túlságosan komolyan a szakemberek általános figyelmeztetését, miszerint a - szülők álmainak és döntsének kitett - kisgyermeknek a modelliparban való részvétele és a nyilvános szereplés akár káros pszichológiai következményekkel is járhat, csak egyet említve ezek közül: például a túl korai szexualizációval.

Forrás: Külföld

A kezdőfotó csak illusztráció, forrás Freepik.
Fotók a cikkben: Instagram