Egyedül vág neki az anyaságnak a TV2 sztárja

2020 Április 12.

Köböl Anita néhány nappal ezelőtt nagy bejelentést tett.

A TV2 műsorvezetője két magánéleti hírt is megosztott a nyilvánossággal közösségi oldalán: kisbabát vár és a kisbaba felnevelését apa nélkül vállalja.

"Hát itt vagy! Jó sokáig vártam rád, néha már arra gondoltam, talán nem is jössz soha. És most mégis itt vagy, engem választottál, és a világ egyik legboldogabb emberévé tettél. Még úgy is, hogy tudom, nem lesz könnyű nekünk, kettőnknek. De nagyon várlak! Sokszor elképzeltem már a mosolyodat, a csilingelő kacajt, ahogyan rám nevetsz, a hurkás kis testedet, amit biztosan szét fogok puszilgatni, a bőröd illatát. Megmutatok neked mindent, amit ismerek, együtt fedezzük fel az ismeretlent, megtanítom, amit tudok, és majd te is tanítasz engem. Köszönöm, hogy vagy nekem!  Leírhatatlan, amit érzek."


_______________________
Fotó: @ottandras

Anita rengeteg gratulációt kapott a bejelentésre, amit nem hagyott szó nélkül:

"Egyszerűen hihetetlenek vagytok, nem találok szavakat! Megszámlálhatatlanul sok gratulációt és üzenetet kaptam tőletek kismamaságomra, nem is tudtam mindenkinek megköszönni, pedig elkezdtem, de lehetetlen, úgyhogy így egyben, mindenkinek szeretném kifejezni a hálámat, hogy ennyien velem örültök. Felfoghatatlan! Sokan eközben megosztották velem személyes történetüket is, a bizalmukba fogadtak ismeretlenül, elmesélték, hogy mióta vágynak babára, milyen nehézségeik vannak, vagy egyszerűen csak, hogy mennyire boldogok az én boldogságom miatt.... Szóval egyszerűen csodálatosak vagytok, őrülten sok pozitív energiát kaptam tőletek, nem is tudom, hogyan köszönjem meg igazán, lehet, hogy csak itt hebegek, habogok. Remélem elhiszitek nekem, hogy mennyire felemelő és elképesztő ez az egész! Köszönöm".