Bámulatos kispapák, akiktől bármit kérhetett volna állapotos feleségük - Terhes sztorik

2020 Január 14. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Az alábbi imádni való terhes sztorikat ex-várandósok mesélték.

A Buzzfeed a közelmúltban olyan érdekes terhes történeteket gyűjtött össze, amelyek azt bizonyítják, hogy a kispapák még a csillagokat is lehozzák az égről, ha éppen arról van szó.

1. Tartotta a felesége pocakját

"Mindkét terhességem idején, amikor már nagy volt a pocakom, a férjem mosogatás vagy hosszabb álldogálás alatt mögém állt, és felemelte a pocakomat, hogy ezzel tehermentesítsen".


Kép forrása: Buzzfeed

2. Beöntést adott a feleségének

"Egy alkalommal olyan mértékű székrekedésem volt, hogy az már elviselhetetlen volt számomra. A párom beöntést adott nekem, mert magamnak nem tudtam volna kivitelezni. A kapcsolatunk új volt még egy ilyen szituációhoz".

3. Gyerekmedencét vásárolt

"Nyár közepén már hatalmas volt a pocakom, és alig bírtam elviselni a hőséget. Nyaranta sokat vagyunk kint a kertben, szinte kint élünk, grillezünk. A férjem fogta magát, és vett egy gyerekpancsolót, teletöltötte vízzel, és még a kinti asztalt is beleállította félig, hogy én kényelmesen belelógathassam evés közben a lábamat".

4. Spa részleget alakított ki a fürdőszobában

"Egy alkalommal, amikor hazaértem, gyertyafényes kád várt engem otthon, csokoládé és sütemény volt bekészítve a kád mellé, és a laptomom, amin a kedvenc sorozataim voltak beállítva".


Kép forrása: Buzzfeed

5. A hideg téli éjszakában grillezett

"Alig egy héttel a szülés előtt, az éjszaka közepén rám jött, hogy steaket szeretnék enni, a férjem pedig zokszó nélkül ment ki a zord időben, hogy az éjszaka közepén húst süssön nekem".


Kép forrása: Buzzfeed

6. Hányós sarkot alakított ki otthon a feleségének

"A terhességem első pár hetében a férjem hányósarkot alakított ki nekem a fürdőszobában. Akkoriban rengeteg időt töltöttem a vécékagyló felett, ezért mindennél jobban esett, hogy puha párnát és vastag takarót készített oda nekem, hogy meg ne fázzak".


Kép forrása: Buzzfeed

7. Borotválta a felesége lábát

"A terhességem utolsó hónapjaiban a hasam miatt lehetetlen küldetéssé vált a szőrtelenítés. Végül a férjemet kértem meg, aki örömmel vállalta a feladatot".

8. Nassoló fiókot hozott létre

"Az éjjeliszekrényünk fiókjából egy nassoló fiókot alakított ki nekem, amit minden alkalommal fel is töltött mindenféle finomságokkal. Sőt, még egy vödör jeget is bekészített az ágyam mellé, amiben dobozos üdítőt és gyümölcsöt rakott nekem".


Kép forrása: Buzzfeed

9. Masszázstechnikát sajátított el

„A babavárás alatt sajnos sokszor nagyon magas volt a vérnyomásom, és emiatt elképesztő fejfájás kínzott. A férjem erre megtanult egy olyan masszázstechnikát, ami oldotta a migrénes görcseimet. Miközben engem masszírozott a pocaklakónak is énekelt".

10. Együtt szenvedett állapotos feleségével

„Az orvosom azzal kezdte az egyik vizsgálatot, ami a baba nemére irányult, hogy megitatott velem egy hatalmas pohár vizet, hogy a vizsgálathoz tele legyen a húgyhólyagom. A férjem erre megivott ugyanennyi vizet, hogy együtt szenvedjünk".

11. Önként vállalta a padló kényelmetlenségét

"Négy hónapig aludt velem a földön, mert kényelmesebb volt nekem, mint az ágyunk".

12. Korábban lelépett a munkából, hogy tökéletes meglepetést szerezzen

"Mire hazaértem, a férjem már otthon várt. Direkt korábban lelépett a munkából, hogy beszerezhesse azokat a dolgokat, amikre vágytam: a kedvenc földimogyorómat, pizzát, egy csokor rózsát, babaruhát és hátfájást enyhítő terhes övet".