Az úttest közepén mászott négykézláb egy 10 hónapos baba!

2018 Szeptember 26.

"Először teljesen azt hittem, hogy játék baba, de aztán megmozdult" – így nyilatkozott az autóvezető, aki először kiszúrta az útra tévedt babát.

Az eset az egyesült államokbeli New Jersey államban történt. Corry Cannon éppen motorjával közlekedett a mnukába, amikor hirtelen rendkívül szokatlan dologra kapta fel a fejét. Egy  pillanatra nem is hitt a szemének, annyira meglepődött: "Először teljesen azt hittem, hogy játék baba, de aztán megmozdult".

Köszönhetően a vezető lélekjelenlétének, még időben megállt, megállította az autósforgalmat, lefotózta a babát, és értesítette a rendőrséget.

Nem sokkal rá a helyszínre érkezett egy rendőr, akiről hamar kiderült, hogy ismeri a babát és a szüleit is. A rendőr és az autós végül hazavitték a babát.
Kiderült, hogy a szülőknek fogalmuk sem volt, hogy a baba "kiszökött", és hogy a kisgyermek egyik testvére felejtette véletlenül nyitva a lakásajtajtót, és így tudott kiszökni a baba, aki egészen az úttestig merészkedett.

A szomszédok állítása szerint, a szülők valóban gondoskodó szülők, a helyi gyermekvédelem hivatalból vizsgálatot indított az ügyben.

A babákra folyamatosan figyelni kell, mert egy pillanat alatt tudják magukat veszélybe sodorni!

Hasonlóan figyelmetlenek voltak nyáron azok a szülők akik azt hitték, hogy a babák már régen alszanak, de ők a délutáni szunyókálás helyett a hátsó ajtón való kiszükést és fedél nélküli a kerti medencét választották. A sokkoló esetről a ház kamerája készített felvételt.

Forrás: Külföld