Abbahagyta a fogamzásgátló tablettát, két nap múlva pedig már hármas ikrekkel volt várandós

2019 November 26.

Teljesen megdöbbent a 30 éves Nicola, miután 10 év fogamzásgátló tabletta szedés után azonnal teherbe esett.

 

A 30 éves manchesteri nő, Nicola Stead úgy gondolta, hogy miután 10 évig szedte a fogamzásgátló tablettát, az is elképzelhető, hogy nem lesz könnyű majd teherbe esnie.

Az eset azért számít rendkívülinek, mert sokan éveken át küzdenek azért, hogy a fogamzásgátló elhagyása után megtermékenyüljenek. Ám Nicola és 29 éves párja éppen csak 2 napig nem védekezett, és a nő, már azonnal teherbe is esett.

Váratlan ikerterhesség

A fiatal pár reakciója először pánik volt, hiszen a tablettát azért hagyta abba a nő, hogy mihamarabb felkerülhessen a fogamzásgátló hüvelygyűrű. A kis meglepődést azonban hatalmas boldogság követte, hogy összejött nekik a baba.

De az igazi döbbenet csak ez után jött: - A szonográfus egy alkalommal nem látott semmit, és már azt hittem, elveszítettük a babát, végül kiderült, hogy hármas ikreket várunk. Egyszerűen nem tudtuk elhinni, annyira izgatottak lettünk - mesélte a DailyMail-nek Nicola, aki nem is egy, hanem három tündéri kisbabával lett várandós.

A büszke anyuka elmesélte, hogy az ikrek csak két hetet töltöttek kórházban, mivel annyira egészségesek voltak, ma már mindannyian otthon fejlődnek.

- Most, hogy megérkeztek, el sem tudjuk képzelni az életünket nélkülük. Azt hiszem, hogy ez a legnagyszerűbb meglepetés volt, amely valaha ért bennünket - tette hozzá.

Forrás: Külföld