A kisfiú nem vágyott semmi másra, csak arra, hogy testvére szülessen – Teljesült az álma!

2019 Március 28.

Történet egy kisfiúról, aki mindig is testvérre vágyott, és arról, hogy erősen és kitartóan hinni kell az álmainkban – még felnőttként is!

A kis Mikey azóta nyaggatta szüleit, hogy legyen neki is kistestvére, amióta csak beszélni tud - mesélte Jessica Marotta, az édesanya.

A most közel 40 éves amerikai anyuka nagyon könnyen esett teherbe Mikey-vel, és a szülés is komplikáció mentesen zajlott. Férjével ezek után arra számítottak, hogy a második kisbaba is ugyanilyen könnyen fog majd világra jönni, mint Mikey. Ám a sorsnak más tervei voltak a családdal.

A pár hiába próbálkozott újra és újra, az anyukának nem sikerült teherbe esnie, végül egy termékenységi klinikát kerestek fel, ahol Jessica hormonkezelést kapott, és röviddel állapotos lett. - Annyira boldogok voltunk, hogy nem tudtuk magunkban tartani a hírt. Elmeséltük az én szüleimnek és a férjem szüleinek is, és arról ábrándoztunk, milyen lesz a következő karácsony majd két gyerekkel - emlékszik vissza Jessica.

Ám a várandósság 11. hetében Jessica vérezni kezdett, és nem sokkal rá, elveszítette a babát.
A család egy idő után beletörődött, hogy ezentúl hárman lesznek egymásnak, és új elhatározásokat hozott: elköltöztek még a környékről is.

MI TÖRTÉNIK A GYEREK AGYÁVAL, HA NINCS TESTVÉRE? »»

Hamarosan Jessica újra áldott állapotba került, boldogsága határtalan volt. Ám sajnos, ahogyan az előző, ez a terhessége sem zajlott komplikáció mentesen, a 23. héten kiderült ugyanis, hogy a magzata méretét tekintve 5 héttel el van maradva a korától.

Jake baba a 30. héten született meg

A párnak felajánlották a kései abortusz lehetőségét, de az szülők kitartották az Élet mellett, és az anyuka a kórházi befekvést, illetve a rendszeres orvosi vizsgálatokat választotta.
Jake baba végül a 30. héten sürgősségi császármetszéssel született meg, és több mint 2 hónapot töltött a koraszülött intenzív osztályon.

Az első hetekben csak a szülei érhettek a babához, amit a testvérkére vágyó kis Mickey nagyon nehezményezett.

A lenti kép azt a pillanatot örökíti meg, ahogy a kisfiú mellkasához szoríthatja végre a kisöccsét. Mickey volt az első a kórház történetében, akinek ez a lehetőség megadatott.
Az anyuka azt mondta: meghatározó pillanat volt ez, ami megalapozta kettejük kapcsolatát, és azóta szinte elválaszthatatlanok.

Forrás: Külföld