Pom Pom mesejátszótér (fotók) - Nem csak a gyerekeknek nyújt hatalmas élményt, hanem még a felnőtteknek is!

2018 Szeptember 10. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Játszótér ajánló - Szerte az országból érkeznek ide a Pom Pom meserajongók, hogy találkozzanak Picurral, Gombóc Artúrral, Festéktüsszentő Hapci Benővel és a többi kedves mesefigurával. Mutatjuk a fotókat a kellemes, árnyas Pom Pom mesejátszótérről.

Nem csupán a környékbeli családok nagy kedvence a Pom Pom mesejátszótér, hanem szerte az országból érkeznek ide a Pom Pom meserajongók, hogy találkozzanak Picurral, Gombóc Artúrral, Festéktüsszentő Hapci Benővel és a többi kedves mesefigurával. A különleges játszóteret 2014-ben adták át, és azóta sem vesztett semmit népszerűségéből, sőt, csak árnyasabb lett, ahol élménnyel teli órákat lehet eltölteni.

Cím: Budapest I., Naphegy tér, 178-as busz végállomása.

Felejthetetlen élményt szerezhetünk Pom Pom mese rajongó gyerekeinknek, ha meglepetésként kilátogatunk velük a Naphegy tetején található csodálatos Pom Pom játszótérre.

A gyerekek találkozhatnak a Csukás István és Sajdik Ferenc által megálmodott mesefigurákkal, illetve Gombóc Artúr, Festéktüsszentő Hapci Benő és Madárvédő Golyókapkodó házában élhetik újra a mesét. A mesejátszótéren a Szomorú Szamovár az ivókút, a mesebeli hirdetőoszlop és áruspavilon, valamint egy csúszdás hajó és egy vonat is várja az örökmozgó ifjúságot.A hinta mellett a vonat és a hajó, amiken Gombóc Artúr Afrikába utazik

A sok mászóeszköz mellett a rugós és pörgös játékokkal a legkissebbekre is gondoltak.

Bébihintát, ovis hintát és testvérhintát is kipróbálhatnak a gyerkőcök.

Festéktüsszentő Hapci Benő háza Madárvédő Golyókapkodó és Gombóc Artúr háza szomszédságában kapott helyet.

A kicsik leutánozhatják Órarugógerincű Felpattanó mozgástechnikáját.

Biztonságos babacsúszda várja a kicsiket, tiszta pihenőpad a szülőket.

A Magányos Szamovár már nem szomorú többé, mert a friss ivóvízet kínálhat a játékban kimelegett gyerekeknek és szomjas galamboknak.

A játszótéren hatalmasakat lehet bújocskázni,ksúszni,  mászni, kapaszkodni. Nagyobb gyerekek felmerészkedhetnek Benő házának tetejére is.

A mesefigurák házaiban a gyerekek újraélhetik Pom Pom barátainak kalandjait.

Fotók: Papás Mamás Magazin 2018