Leukémiás gyerekek gyorsabb gyógyulásáért szervez jótékonysági hangversenyt a Béres Alapítvány!

2018 Április 27.

A koncertért befolyó teljes bevételt a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat részére ajánlják fel. Ha részt veszel rajta, Te is segítesz!

A Béres Alapítvány 25 éve végzi elkötelezett jószolgálati munkáját, a másokra való odafigyelés, a segítő szándék id. dr. Béres József erkölcsi örökségeként hozzátartozik a Béres működéséhez. Jótékonysági munkájukban kiemelkedő helyen szerepel a 2002 óta működő Béres a daganatos betegekért program, melynek keretében folyamatosan segítik a betegeket.

Új diagnosztikai módszer kerülhet bevezetésre
2003 óta külső adományozók bevonásával, jótékonysági estek rendezésével is igyekeznek hozzájárulni a betegek gyógyításához. Következő jótékonysági koncertjüket 2018. május 10-én tartják a Zeneakadémián, melynek teljes bevételét a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat részére adományozzák. Az est fővédnöke Mádl Dalma Asszony lesz.

Az adománynak köszönhetően egy új diagnosztikai módszer kerülhet bevezetésre, amely a leukémiás gyermekek gyors és egyénre szabott terápiáját teszi lehetővé, ezáltal jelentősen növeli gyógyulási esélyüket.

A leukémiás gyermekek gyógyulásáért Vigh Andrea hárfaművész, Balázs János zongoraművész, valamint a Budafoki Dohnányi Zenekar zenél, Hollerung Gábor vezényletével.

Időpont: Május 10.
Helyszín: Zeneakadémia

Az esemény linkje ITT!
Jegyek online ITT és az ismert jegyirodákban kaphatók!