Táborok 2018: A szülők már megkezdték a jelentkezést a nyári táborokba! Árak és táborok listája

2018 Február 07.

2018 utolsó tanítása napja: június 15. még odébb van, a Taborfigyelo.hu gyermektábor-összehasonlító portál szerint a szülők már megkezdték a jelentkezéseket a nyári táborokba. Az idén csaknem kétszáz gyermektábor közül választhatnak a családok, az ottalvós üdülések átlagára egy hétre negyvenezer forint lehet, a napközis táboroké harmincezer körül alakulhat.

A Taborfigyelo.hu gyermektábor-összehasonlító portál előrejelzései szerint az idei esztendő minden tekintetben a rekordok éve lehet a táborpiacon! Soha ennyi táborozó, rendkívül széles táborkínálat, és újszerű élmények várják a nebulókat az oktatási év végeztével. Habár az év utolsó tanítási napja, 2018. június 15-e még odébb van, a szülők megkezdték a jelentkezéseket a nyári táborokba!

2018-as nyári táborok listájához kattints erre a linkre »»

Évről évre egyre népszerűbbek a nyári táborok, és egyre több család érzi úgy, hogy a vakációs üdülések többet nyújtanak manapság, mint egyszerű gyermekfelügyeletet.
„A készség- és képességfejlesztés szinte minden tábor sajátja, függetlenül annak konkrét témájától, azaz hogy lovastáborról, kézművestáborról, vagy épp idegen nyelvi táborról beszélünk. Mindezek mellett kiemelendő a csemeték szociális érése, ami az új környezetbe való beilleszkedéssel és az új baráti kapcsolatok létesítésével jár!” – állítja Tóth Béla, a Taborfigyelo.hu vezetője.

Soha annyi tábor még nem volt, mint 2018-ban!
Az elmúlt öt évben növekvő trendet mutat a táborozók száma, és a Táborfigyelő vezetője szerint ez az idei esztendőben csúcsosodhat ki!
„A jelenlegi előrejelzéseink szerint a 2018-as esztendő lehet a rekordok éve a táborpiacon! Soha annyi tábor még nem volt, mint amennyiből idén válogathatnak a gyerekek és szüleik, és úgy látjuk, az idei évben a táborozó gyerekek száma meghaladhatja a 200 ezer fős álomhatárt!” – mondta el Tóth Béla.

Előfoglalási kedvezményeket kínálnak a nyári táborok
A várható rekordszámú jelentkezéshez hozzájárul, hogy az idei évben a táborok áraiban minimális változás prognosztizálható, azaz egy-egy tábor esetében pár ezer forintos emeléssel számolhatnak a szülők. Több tábor esetén előfoglalási kedvezmények is érvényesíthetőek, ami azt jelenti, hogy minél előbb foglaljuk le a gyerekek nyári táborozását, annál olcsóbban tudjuk ezt megtenni!

Ottalvós tábor 40 000 Forint körül lesz
„Az előrejelzés szerint az ott alvós táborok átlagára valamivel 40 ezer forint felett várható, míg a napközis táborok esetében az átlagos tábordíj egy hétre 30 ezer forint körül lesz. Az előfoglalás mellett szól még érvként, hogy a korai táborjelentkezések esetén még igazán nagy merítésből választhatunk, mi dönthetünk a táborok és azok turnusai között kedvünkre, míg pár hónap múlva már csak a maradékból választhatunk. Jelenleg a Táborfigyelőn közel 200 táborturnus érhető el, a kínálat már most, év elején is rendkívül széles!” – mondta el a Taborfigyelo.hu vezetője.

A szülők többsége felismerte, hogy a gyermek táborozására már úgy kell tekinteni, mint a családi nyaralásra. Érdemes időben, akár fél évvel a tábor kezdete előtt tájékozódni, és a megfelelő vakációs lehetőség megtalálása után le is foglalni a csemeténk helyét, hogy biztosíthassuk nekik a biztonságos és élménygazdag szünidőt.

Forrás: taborfigyelo.hu