Egy négy gyerekes magyar apuka zseniális találmánya mosolyt fakaszt minden gyermek arcára! Interjú a magyar feltalálóval

2018 Szeptember 22. • Szerző: Papás Mamás Magazin

Zseniális találmányt alkotott egy magyar, négy gyerekes apuka. A csupavidám, "gyerekes" feltalálóval a TalkerDIY-ről beszéltünk.

Zseniális találmányt alkotott egy magyar, négy gyerekes apuka, akinek a ’TalkerDIY’ elnevezésű ötlete egyszerre lehet remek szórakozási eszköz családi ünnepeken, gyerekzsúrokon, szülinapi party-kon vagy akár kreatív edukációs kellék óvodákban, iskolákban.

Találmányának zsenialítása abban rejlik, hogy egy egyszerű krétafilc segítségével rövid üzeneteket írhatunk pólóra, sapkára, tornazsákra, sőt, nem csak írhatunk, hanem a felesleges szöveget nedves szivaccsal el is távolíthatjuk onnan - a felület pontosan úgy letörölhető, mint egy iskolai tábla. Innen pedig csak a fantázia szab határt, hogy ki mire használja a Talker-t.

TalkerDIY gyerekeknek – „A mosoly a világ legjobb ösztönzője”

A speciális felület, ami Bonyár Miklós levédett találmánya, alkalmas lehet arra, hogy vicces üzenetet, ünnepi köszöntőket, jópofa gag-eket kreáljunk.
A ’TalkerDIY’ –t bárki használhatja, aki kisgyerekeknek szeretne kreatív foglalkozást tartani, családtagjainak szeretne meglepetést, örömet okozni, vagy diákjait szeretné kreatív vagy vicces órával feldobni.

- A Talker DIY garantáltan mosolyt csal a gyerekek arcára, és mint tudjuk, a mosoly a világ legjobb ösztönzője - mondja Bonyár Miklós feltaláló, 47 éves in-store marketing specialista, ex-médiaszakember, a magyar bonyArt designtermékeket gyártó cég tulajdonosa.

Családi ünnepekre tökéletes ajándékötlet: szülinapokon, évfordulókon az ünnepelt emlékezetes történeteit, mondásait lehet rajta felidézni, karácsonyra vagy húsvétra külön karácsonyfa formájú és nyuszi alakú Talkerek, azaz írható felületek is léteznek. Gyerekzsúrokon, táborokban jókat lehet vele mókázni, például számháborúzni vagy találd ki, hogy ki vagy-ot játszani.
 
Cégek, óvodák, iskolák, gyerektáborok, sportegyesületek és bármilyen más közösség használhatja a TalkerDIY-t, aki számára a humor és a kreativitás nélkülözhetetlen lételem.Babákon, gyerekeken üzenj viccesen

A ’TalkerDIY’ nem egy póló, hanem egészen pontosan: egy pólóra vasalható, különböző alakzatokban kapható (szív, süni, bagoly, etc.) speciális anyag. A Talker termékeket három különböző méretben lehet kapni (bébi, gyerek, felnőtt), mosógépben moshatók, és a krétával írható felület megmarad a mosás során.


A képen Bonyár Miklós ötletgazda

"Ha meg tudod mondani, hogy mit keresek itt, akkor maradok"

Az ötletgazda, arra a kérdésre, hogy mit írna a saját pólójára, ha egyetlen napra tanár lenne, ezt felelte: "Nem tudok semmit", ha pedig diák, akkor ezt írná: "Ha meg tudod mondani, hogy mit keresek itt, akkor maradok".

Bonyár Miklós, aki maga is egy későn érő gyerek, elmesélte, hogy legnagyobb álma: hogy egyszer "meglátogassa a B612-es bolygót és találkozzon a fehér nyúllal". De addig is, amíg ez megvalósul, marad a nemzetközi üzleti élet.

Videó az ötletes Talker DIY használatáról