Itt van a legújabb Libero pelenka! Extrém kényelmes a kicsiknek, és szuper cool benne a baba, kisgyerek!

2018 Augusztus 24.

Úgy érzed, hogy babád, kisgyereked igazi, vagány kis tipegő? Akkor elképzelhető, hogy az új Libero Xtreme egyedi stílusú pelenkát éppen nektek találták ki! (x) (https://www.libero.hu/libero-xtreme/)

A kisgyermekek nap, mint nap újabb kihívásokkal szembesülnek, amikor a körülöttük lévő világ felfedezésére vállalkoznak. Ami nekünk szülőknek könnyűnek, természetesnek és magától értetődőnek tűnik, a folyton kíváncsi apróságoknak közel sem biztos, hogy az.

Óriási küzdeni akarás és elszántság kell az első felálláshoz vagy az első kezdetleges lépések megtételéhez. Összeszedettség, kitartás, bátorság szükséges ahhoz, hogy a kisgyerekek a körülöttük lévő izgalmas világot felfedezzék és megtapasztalják.

Ezeknek az elképesztően bátor és legfőképpen "kalandvágyó" gyerekeknek alkották meg az új Libero Xtreme pelenkát. És, hogy mitől lesz egy hagyományos pelenkából exkluzív pelenka? Többek között attól, hogy a limitált kollekcióban kapható pelenkákon – svéd designer által alkotott – tündéri figurák jelennek meg, ezáltal még több egyediséggel és lazasággal ruházzák fel az imádnivaló, örökmozgó kis kalandorokat.Az új limitált kiadású pelenkában a baba felszabadultan és extrém sokat mozoghat, kúszhat-mászhat kedvére, felállhat, visszahuppanhat, szaladgálhat, amíg csak az energiája kitart, és teheti mindezt a legnagyobb biztonság mellett.
Minden gyermek egyedi és a maga módján fenegyerek, akihez jól passzolnak ezek a humoros, szeretnivaló figurák, akik pont annyira menők, mint a viselőik.

Népszerűek a limitált pelenkakollekciók a kisgyerekes anyukák körében

Tavaly a babák "szuperhősként" totyoghattak, 2018 júliusától pedig az „extrém babáké” a főszerep! Az Xtreme kiadás különleges és vagány designt kapott, de változatlan Libero minőségben nyújt biztonságot és kényelmet.
A limitált kiadású pelenka ára megegyezik a normál pelenkáéval.

Libero Xtreme weboldalhoz kattints erre a linkre!